Praktische informatie

Locatie
Mondhygiëne Amerbos is gevestigd op het adres Amerbos 201 te Amsterdam-Noord. Hier vindt u de route naar onze praktijk.
Parkeren kan gratis in de parkeervakken. Via 9292.nl kunt u de route naar onze praktijk via het openbaar vervoer uitstippelen.

Afspraak maken
Een afspraak maken kan telefonisch of per email. Als ik een patiënt behandel kan ik de telefoon niet beantwoorden, spreek in dat geval een boodschap in en ik bel zo spoedig mogelijk terug.

Tijdens uw afspraak
Het is belangrijk dat u op tijd voor uw afspraak aanwezig bent. Het is voor mij noodzakelijk om op de afgesproken tijd te kunnen beginnen, en voor u fijn te weten wanneer u weer klaar bent.

Mocht u verhinderd zijn, laat dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten om kosten te voorkomen. Een afspraak die niet tijdig geannuleerd wordt, wordt wel in rekening gebracht. Let op: deze kosten worden niet door de verzekering vergoed.

Ik raad aan om (kleine) kinderen niet mee te nemen, tenzij deze uiteraard voor een afspraak komen. De ervaring leert dat dit de noodzakelijke ontspanning tijdens de behandeling in de weg kan zitten. In de gehele praktijk is roken verboden en huisdieren zijn vanwege hygiënische richtlijnen niet toegestaan.