Uw mondhygiënist

Uw mondhygiënist
In de mondhygiënepraktijk Amerbos wordt u door Nasrin Damghani ontvangen en behandeld. Nasrin studeerde af in 2002 als mondhygiëniste aan de ACTA. (Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam). In hetzelfde jaar begon zij met haar werk in een algemene tandarts praktijk in Amsterdam Buitenveldert, waar zij nog steeds één dag per week werkt, ervaringen met collega’s deelt, haar kennis ‘up to date’ houdt en stagiaires begeleidt.

In 2010 heeft Nasrin de stap genomen om ook een eigen praktijk te openen. Daar werkt zij dagelijks met veel plezier en combineert ze haar vakkundigheid als mondhygiënist met zelfstandig ondernemerschap.

Deskundigheid
Om goed op de hoogte te blijven van nieuwe kennis en ontwikkelingen neemt Nasrin met een grote regelmaat deel aan cursussen en congressen. In 2009 heeft zij een uitgebreide cursus curatieve tandheelkunde gevolgd. Met dit extra diploma is Nasrin bevoegd om te boren en gaatjes te vullen.
Haar eerste prioriteit blijft echter altijd preventie: voorkomen is beter dan genezen.

NVM en KRM registratie
Nasrin is lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en staat ingeschreven in het KwaliteitsRegister voor Mondhygiënisten.
De NVM en KRM hebben als doel de professionele kwaliteit van de beroepsuitoefening op hoog niveau te houden, de inhoud van het vak verder te ontwikkelen en de continue verbeteringen en aanpassingen binnen het vak door te voeren.

Om in het register van de KRM te blijven dient een mondhygiënist elke vijf jaar een minimaal aantal punten te behalen, die verstrekt worden bij deelname aan cursussen en congressen, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op mondhygiëne gebied.

Suggesties en klachten
Nasrin hoort graag uw mening, ideeën en suggesties, maar ook bij eventuele klachten kunt u uiteraard bij haar terecht.
Doorgaans zijn de patiënten zeer tevreden over de behandeling die zij krijgen.
Mocht u ontevreden zijn over bepaalde zaken of wilt u bij een volgende behandeling iets anders, bespreek dit dan eerst met Nasrin. Ongetwijfeld komt u er dan al samen uit.

Mocht u toch uw klacht aan een onafhankelijke partij willen voorleggen, indien gewenst anoniem, dan kunt u op onderstaande sites terecht:
Kies Beter
Geschilleninstantie Mondzorg
Alles over het gebit