Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten in praktijk Amerbos?
De comfortabel en volgens de medische richtlijnen ingerichte praktijk is gelegen in een rustige buurt in Amsterdam-Noord en bestaat uit een wachtkamer, behandelkamer en kantoorruimte.

Bij uw eerste bezoek is de gang van zaken als volgt:
Nasrin stelt u enkele korte vragen over uw gebit, uw tandvlees, uw gezondheid in het algemeen en andere zaken die belangrijk zijn voor de mondhygiëne. Bijvoorbeeld uw dagelijkse bezigheden en uw eetpatroon. Ook een eventuele zwangerschap is van belang, omdat u dan extra gevoelig kunt zijn voor tandvleesproblemen.
Daarna doet Nasrin mondonderzoek en maakt ze een status waarin nauwkeurig de conditie van uw gebit en tandvlees staat beschreven.
Vervolgens maakt ze met u een behandelplan. In dat behandelplan spreekt Nasrin met u af welke behandelingen nodig zijn, en hoe en wanneer deze worden uitgevoerd. Ze vertelt u ook van tevoren wat uw behandeling ongeveer gaat kosten.

Nasrin geeft vertrouwen en staat u met deskundig advies bij. Regelmatig is er contact tussen u, uw tandarts en haarzelf om er voor te zorgen dat de beste verzorging, in combinatie met uw wensen, centraal staat voor u als patiënt.